joi, 9 iulie 2009

Buna ziua,

NumeleCursiv meu este Georgiana Dinu,am 24 de ani si sunt din Pitesti. De la nastere doctorii mi-au pus diagnosticul tetrapareza spastica. De la varsta de 3 luni si pana acum aproximativ 4 ani de zile, parintii mei au facut tot posibilul si nenumarate eforturi si m-au dus la recuperare in diferite centre din tara: Targu Mures, Desna, Bucuresti, Pitesti, dar cel mai mult am mers la spitalul Budimex, din Bucuresti. Acolo ma duceam cate 2 saptamani in fiecare luna si pot spune ca progresele facute erau evidente, atat pentru psihicul meu, cat si fizic.
Parintii mei au facut eforturi majore pentru aceste recuperari, dar avand in vedere ca avem doar un singur venit pentru 4 persoane este foarte greu (mama a fost nevoita sa renunte la serviciu si sa devina asistentul meu personal, suferind mai tarziu o operatie la coloana vertebrala. Sora mea este studenta si are la activ 2 operatii de hernie de disc, la varsta de 20 de ani). Dar situatia financiara grea i-a obligat pe ai mei sa intrerupa total recuperarile.
Aceasta intrerupere brusca m-a facut sa ma resimt, cauzandu-mi dureri musculare foarte mari si ma descurc din ce in ce mai greu. Stau cat stau pe scaun si apoi trebuie sa ma intind in pat putin sa mai ma lase durerile, scarile abia le mai urc, obosesc repede si ma dor foarte rau picioarele. Dar sunt optimista in continuare si credinta nu mi-o voi pierde niciodata, ca doar Dumnezeu imi da puterea sa merg mai departe.
Va rog, ajuti-ma sa scap de dureri si sa merg mai bine si de ce nu, cu voia lui Dumnezeu si cu ajutorul vostru sa merg singura!

Cate odata sa putem merge mai deprte avem nevoie de ajutor

Un efort mic al unor oameni cu suflet mare ar insemna foarte mult pentru un singur om: pentru mine!

Va multumesc!”

Contul in care puteti depune banii este:RO35BRDE030SV28658780300
TITULAR: DINU GEORGIANA IULIANA

Si blog-ul meu cu poezii http://puiut.wordpress.com/

3 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fii puternică! Dumnezeu e cu tine

    RăspundețiȘtergere
  3. Parintele Ceresc sa te ajute sai daruiasca Imprejurul tau numai oameni buni si Intelegatori Cu Frica lui Dumnezeu .
    Iubita mea surioara intru Hristos aceste sarbatori care vin sa aduca in sufletul tau si al celor dragi numai bucurie si fericire si bunul Dumnezeu sa faca o minune si sa te Insanatoseasca amin amin amin

    RăspundețiȘtergere